Hírlevélre feliratkozás

A megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazoló e-mail üzenetet. Az abban található linkre kattintva aktiválhatja a hírlevélre feliratkozást,

játszóház Szolnok

Január 21 10:00 - 17:00

Szolnok

Tiszavirág Aréna

Szolnok, Tiszaliget

Térkép »

A Tiszavirág Aréna lesz most is a játszóház helyszine. Újra itt lesz a TAP-Light ez a fantasztikus, XXI századi játék, mely megmozgat minden látogatót. Azonnal érthető szabályokkal minden korosztálynak ajánlott. Fejleszti a gondolkodást, a reflexeket, a térlátást és a mozgás koordinációt! 

Csatlakozz a Facebook-on az eseményhez, jelöld be, hogy "ott leszel", utána hívj meg minél több gyerekes ismerőst. A csatlakozáshoz kattints az alábbi grafikára:

Áraink


Gyermekjegy egy órára 1300 Ft,  Kísérőjegy 600 Ft
Gyermekjegy két órára, egyszeri belépésre 2000 Ft
Gyermekjegy korlátlan időre többszöri belépésre 3000 Ft

Játékok / szolgáltatások

A többi közt a következő játékok, szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére:

A Spongya Bob Játszóház
Ennél a légvárnál jelenleg nincs jobb játékunk. Ebben a Spongya Bob figurának tátog a szája, az ananász házikó ide-oda dülöngél, a csúszda elég magas a figurák pedig mint nagyon édesek. A szülők is bekisérhetik a gyerekeket.
Bővebben
Járgányok
Remek, profi kiasautók, melyekkel nagyon gyorsan is lehet menni, nem a szokásos töty-tögy...

Lehet vele forogni, ütközni. A maximális terhelés 60 kg lehet. A járgányok saját pályán mozognak, ezáltal igen biztonságosak. Ja, hogy van néhány ütközés? És azt ki bánja? Zsetonnal lehet igénybe venni. Zsetonokat lehet vásárolni a pénztárban (600Ft v. 1000Ft/2 zseton).
 
Bővebben
Vonatos bébi részleg
Ez egy speciális játék, mely a legkisebb gyerekek és szüleik számára készült. Van benne hagyományos légvár is, valamint kisebb játszó elemek, kis csuszda, libikóka, szivacs kockák. A pöttöm gyerekek a szülőkkel tudnak itt játszani. A fala eléggé magas így ha valaki beteszi ide a kis gyerekét, nem tud eltünni belőle.
Bővebben
Arcfestés és Csillám tetoválás
Minden rokon szereti látni az ilyen fotókat. Nálunk elkészíthetik...
Az arcfestés és csillám tetoválás külön fizetés mellett vehető igénybe.
Bővebben
A Vonatos Játszóház
Remek játék lehetőséget kínál ez a felfújható játszóház, melyben több csúsza, házikó, alagút is található. Emellett a jól ismert rajzfilm több elemét is felfedezhetik a látogatók. Erre a játékra a szülők is felkísérhetik a gyerekeket, de ha nagy a tömeg ezt korlátozhatjuk.
Bővebben
Büfé
Ha valaki megszomjazik, kávét inna a büfénkben megteheti. Lehet nálunk vattacukrot is venni. Természetesen nem vagyunk annak a hívei, hogy a gyerekek minden nap ilyen édeséget egyenek, de nem múlhat el úgy a gyermekkor, hogy nincs benne egy-két vattacukros kép. Utána meg kell mosni a fogakat és akkor nem ártalmas.
Bővebben
Bohócműsor
Zenés műsorunkban lépnek fel bohócaink. A műsorok naponta 3 alkalommal tekinthetőek meg: 11, 14 és 16 órakor.
Bővebben
Pálmafás Akadálypálya
Remek, strapabíró játék, mely minden korosztálynak ajánlott.
Bővebben
Kézműves Foglalkozás
A kézműves asztalunknál mindig valami varázslatos dolog történik. Esetenként a drágább alapanyagokat meg kell vsárolni.
Bővebben
Kis csúszda
Nagyon strapabíró légvár, minden korosztály számára ajánlott. A felmászásban a szülők is segíthetnek. 
Bővebben
Bobo Car autók
"Légy gyors, légy gyorsabb!" Talán ez is lehetne mottója Bobo Car játékunknak. Ezek a remek járművek a kormány ügyes mozgatásával haladnak előre. Teherbírása 60 kg, így a nagyobb és kisebb gyerekek is egyaránt használhatják.
Bővebben
Pichachu Légvár
Ebben a légvárban kis csúszdát is találunk, melyen a kisebb gyerekek hosszú percekig tudnak játszani. A felnőttek ide bekísérhetik a gyerekeket. 
Bővebben
TAP-Light
Valódi XXI. századi játék. Interaktív, leköti a gyerekeket, miközben fejleszti a képességeit is. A játék főszereplői a TAP-ok. melyek különböző fényűek lehetnek. A Zöld csapat versenyzik a pirossal, minél többször kell megérinteni a TAP-ot, hogy megnyerjük a versenyt.
Ez a játékunk nem fizetős, a szülők és a gyerekek is játszhatnak vele. Egymás után két menetet lehet játszani, utána át kell adni a következő játékosoknak.
 
Bővebben

Hozzászólások

Megközelíthetőség

Tiszavirág Aréna - Szolnok, Tiszaliget

A Tiszaligetbe érve az első utca balra. A Fallabda csarnoknál kell elfordulni. A teniszpályákkal szemben található. A csarnok előtt és az utcában lehet majd parkolni.