Hírlevélre feliratkozás

A megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazoló e-mail üzenetet. Az abban található linkre kattintva aktiválhatja a hírlevélre feliratkozást,

játszóház Monor

Február 25 10:00 - 17:00

Monor

Városi Sportcsarnok

2220 Monor, Kenderesalja, Balassi Bálint utca 25

Térkép »

Mint azt már biztosan tudjátok, Monoron felépült egy új, modern sportcsarnok. Itt a remek lehetőség, hogy birtokba vegyétek, használjátok.

Csatlakozz a Facebook-on az eseményhez, jelöld be, hogy "ott leszel", utána hívj meg sok-sok gyerekes ismerőst! A csatlakozáshoz kattints az alábbi grafikára:

Áraink

Gyermekjegy egy órára 1300 Ft
Gyermekjegy két órára 2000 Ft
Kísérőjegy 600 Ft
Gyermekjegy korlátlan időre többszöri belépésre 3000 Ft

Játékok / szolgáltatások

A többi közt a következő játékok, szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére:

A Spongya Bob Játszóház
Ennél a légvárnál jelenleg nincs jobb játékunk. Ebben a Spongya Bob figurának tátog a szája, az ananász házikó ide-oda dülöngél, a csúszda elég magas a figurák pedig mint nagyon édesek. A szülők is bekisérhetik a gyerekeket.
Bővebben
Járgányok
Remek, profi kiasautók, melyekkel nagyon gyorsan is lehet menni, nem a szokásos töty-tögy...

Lehet vele forogni, ütközni. A maximális terhelés 60 kg lehet. A járgányok saját pályán mozognak, ezáltal igen biztonságosak. Ja, hogy van néhány ütközés? És azt ki bánja? Zsetonnal lehet igénybe venni. Zsetonokat lehet vásárolni a pénztárban (600Ft v. 1000Ft/2 zseton).
 
Bővebben
Lufik
Gázos és levegővel fújt lufik. A legmenőbb figurák....
Bővebben
Arcfestés és Csillám tetoválás
Minden rokon szereti látni az ilyen fotókat. Nálunk elkészíthetik...
Az arcfestés és csillám tetoválás külön fizetés mellett vehető igénybe.
Bővebben
A Vonatos Játszóház
Remek játék lehetőséget kínál ez a felfújható játszóház, melyben több csúsza, házikó, alagút is található. Emellett a jól ismert rajzfilm több elemét is felfedezhetik a látogatók. Erre a játékra a szülők is felkísérhetik a gyerekeket, de ha nagy a tömeg ezt korlátozhatjuk.
Bővebben
Büfé
Ha valaki megszomjazik, kávét inna a büfénkben megteheti. Lehet nálunk vattacukrot is venni. Természetesen nem vagyunk annak a hívei, hogy a gyerekek minden nap ilyen édeséget egyenek, de nem múlhat el úgy a gyermekkor, hogy nincs benne egy-két vattacukros kép. Utána meg kell mosni a fogakat és akkor nem ártalmas.
Bővebben
Pálmafás Akadálypálya
Remek, strapabíró játék, mely minden korosztálynak ajánlott.
Bővebben
Bobo Car autók
"Légy gyors, légy gyorsabb!" Talán ez is lehetne mottója Bobo Car játékunknak. Ezek a remek járművek a kormány ügyes mozgatásával haladnak előre. Teherbírása 60 kg, így a nagyobb és kisebb gyerekek is egyaránt használhatják.
Bővebben
Gyalog Kakukk Légvár
Kedves kis légvár, mely minden korosztálynak ajánlott. A csúszdára egy kötélen lehet feljutni, úgyhogy testmosgásnak sem utolsó.
Bővebben
TAP-Light
Valódi XXI. századi játék. Interaktív, leköti a gyerekeket, miközben fejleszti a képességeit is. A játék főszereplői a TAP-ok. melyek különböző fényűek lehetnek. A Zöld csapat versenyzik a pirossal, minél többször kell megérinteni a TAP-ot, hogy megnyerjük a versenyt.
Ez a játékunk nem fizetős, a szülők és a gyerekek is játszhatnak vele. Egymás után két menetet lehet játszani, utána át kell adni a következő játékosoknak.
 
Bővebben
Spongya Bob Óriáscsúszda
Nagyon biztonságos, látványos, új légvár.
Bővebben

Hozzászólások

Megközelíthetőség

Városi Sportcsarnok - 2220 Monor, Kenderesalja, Balassi Bálint utca 25

Az új sportcsarnok előtt megfelelő méretű parkoló is található