Hírlevélre feliratkozás

A megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazoló e-mail üzenetet. Az abban található linkre kattintva aktiválhatja a hírlevélre feliratkozást,

játszóház Mogyoród

Február 24 10:00 - 18:00

Mogyoród

Grosics Gyula Sportcsarnok

2146 Mogyoród, 2146, Iskola út 5

Térkép »

Csatlakozz a Facebook-on az eseményhez, jelöld be, hogy "ott leszel", utána hívj meg minél több gyerekes ismerőst. A csatlakozáshoz kattints az alábbi grafikára:

Áraink

Gyermekjegy egy órára 1300 Ft
Gyermekjegy két órára 2000 Ft
Kísérőjegy 600 Ft
Gyermekjegy korlátlan időre többszöri belépésre 3000 Ft

Játékok / szolgáltatások

A többi közt a következő játékok, szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére:

A Spongya Bob Játszóház
Ennél a légvárnál jelenleg nincs jobb játékunk. Ebben a Spongya Bob figurának tátog a szája, az ananász házikó ide-oda dülöngél, a csúszda elég magas a figurák pedig mint nagyon édesek. A szülők is bekisérhetik a gyerekeket.
Bővebben
Versenyautó terepasztal
Ez a profi terepasztal megdobogtatja az arra fogékony gyerekek szívét. Egy hatalmas asztalon az autók kersztbe-kasul száguldoznak, mindvégig egymás mellett haladva. A sebességet jól kell megválasztani, mert a versenyautók könnyen kifarolnak, esetleg leugranak a pályáról. Sok szép autó közül lehet választani. Ezt a játékunkat külön fizetés mellett lehet igénybe venni.
Bővebben
Lufik
Gázos és levegővel fújt lufik. A legmenőbb figurák....
Bővebben
Büfé
Ha valaki megszomjazik, kávét inna a büfénkben megteheti. Lehet nálunk vattacukrot is venni. Természetesen nem vagyunk annak a hívei, hogy a gyerekek minden nap ilyen édeséget egyenek, de nem múlhat el úgy a gyermekkor, hogy nincs benne egy-két vattacukros kép. Utána meg kell mosni a fogakat és akkor nem ártalmas.
Bővebben
Arcfestés
Az arcfestés nálunk egy kicsit sokáig tart, mert minden gyereknek megpróbálunk az egyéniségéhez, öltözetéhez legjobban passzoló karaktert találni.
Valódi kis remekművek készülnek. Ez a szolgáltatásunk külön fizetéssel vehető igénybe.
Bővebben
Minyon légvár
A népszerű figurákkal díszített légvár most készült el. Reméljük olyan népszerű lesz mint ahogyan mi gondoljuk. A fő figura szája néha becsukódik , így elnyeli a gyerekeket, hogy aztán hátul kibujjanak. Minden korosztálynak ajánlott. Remek fényképek készülhetnek rajta.
Bővebben
Ferrari akkumulátoros autók
Remek, profi kiasautók, melyekkel nagyon gyorsan is lehet menni, nem a szokásos töty-tögy...
Ferarri versenyautók, a legendás Testarosa várja a gyerekeket. Lehet velük forogni, ütközni. A maximális terhelés 60 kg lehet. A járgányok saját pályán mozognak, ezáltal igen biztonságosak. Ja, hogy van néhány ütközés? És azt ki bánja? Zsetonnal lehet igénybe venni. Zsetonokat lehet vásárolni az autók mellett (600Ft v. 1000Ft/2 zseton).
 
Bővebben
Christofer Bohócműsor
A MEGA Játszóházban lép fel Christofer a bóhóc. Saját maga szerint nagyon híres előadó, megnevetteti majd a gyerekeket. A műsorok naponta háromszor láthatóak 11, 14 és 16 órakor.
Bővebben
Csillám Tetoválás
A csillámtetoválás is elterjedt dolog, de ezt is megpróbáljuk "művészi" fokra emelni. Nagyon sok mintából lehet választani. Ez a szolgáltatásunk külön díj fizetésével vehető igénybe.
Bővebben
TAP-Light
Valódi XXI. századi játék. Interaktív, leköti a gyerekeket, miközben fejleszti a képességeit is. A játék főszereplői a TAP-ok. melyek különböző fényűek lehetnek. A Zöld csapat versenyzik a pirossal, minél többször kell megérinteni a TAP-ot, hogy megnyerjük a versenyt.
Ez a játékunk nem fizetős, a szülők és a gyerekek is játszhatnak vele. Egymás után két menetet lehet játszani, utána át kell adni a következő játékosoknak.
 
Bővebben
Pokemon Játszóház
Ez az új játékunk a népszerű rajzfilm és telefonos játék figuráit használja. Nagy méretű, sok gyerek játszhat rajta. Minden korosztálynak ajánlott 3 év felett.
Bővebben
Kék-Sárga Színes csúszda
Nagyon látványos vadonat új csúszda. A feljárata könnyen használható minden korosztály számára.
Nem túl magas, de nem is alacsony, pont jó. A lecsúszás után a fal megfogja a gyerekeket, nem lehet belőle kiesni.
Bővebben
Dzsungel ugráló
Ez a kedves kis játékunk az örökmozgó kicsiknek készült.
Aki sokat szeretne csúszni, annak sokat is kell mászkálni....
Bővebben

Hozzászólások

Megközelíthetőség

Grosics Gyula Sportcsarnok - 2146 Mogyoród, 2146, Iskola út 5

A Sportcsarnok az Iskola udvarán található, az Iskola út felől lehet behajtani. A csarnok mögött található a parkoló.