Hírlevélre feliratkozás

A megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazoló e-mail üzenetet. Az abban található linkre kattintva aktiválhatja a hírlevélre feliratkozást,

játszóház Heves

Február 25 10:00 - 17:00

Heves

Heves Városi Sport és Rendezvénycsarnok

3360, Heves, Deák Ferenc u. 62

Térkép »

Heves Város Önkormányzatának támogatásával, most minden jegy csak 600 Ft lesz. (2000Ft helyett)
Az alábbi grafikára kattintva juthatsz az esemény Facebook oldalához. Ott ha csatlakozol, utána meg tudsz hívni ismerősöket. A gyerekek is szívesebben játszanak ismerősökkel, de a felnötteknek is jobban repül az idő társaságban.

Áraink

2 órás gyermek jegy 600 Ft
2 órás Felnőttjegy 600 Ft

Játékok / szolgáltatások

A többi közt a következő játékok, szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére:

A Spongya Bob Játszóház
Ennél a légvárnál jelenleg nincs jobb játékunk. Ebben a Spongya Bob figurának tátog a szája, az ananász házikó ide-oda dülöngél, a csúszda elég magas a figurák pedig mint nagyon édesek. A szülők is bekisérhetik a gyerekeket.
Bővebben
Lufik
Gázos és levegővel fújt lufik. A legmenőbb figurák....
Bővebben
Bébi sarok
A legkisebbek számára elkülönített rész, puha szivacsos talaj és néhány játék teszi barátságossá.
Bővebben
Büfé
Ha valaki megszomjazik, kávét inna a büfénkben megteheti. Lehet nálunk vattacukrot is venni. Természetesen nem vagyunk annak a hívei, hogy a gyerekek minden nap ilyen édeséget egyenek, de nem múlhat el úgy a gyermekkor, hogy nincs benne egy-két vattacukros kép. Utána meg kell mosni a fogakat és akkor nem ártalmas.
Bővebben
Bohócműsor
Zenés műsorunkban lépnek fel bohócaink. A műsorok naponta 3 alkalommal tekinthetőek meg: 11, 14 és 16 órakor.
Bővebben
Arcfestés
Az arcfestés nálunk egy kicsit sokáig tart, mert minden gyereknek megpróbálunk az egyéniségéhez, öltözetéhez legjobban passzoló karaktert találni.
Valódi kis remekművek készülnek. Ez a szolgáltatásunk külön fizetéssel vehető igénybe.
Bővebben
Labirintus légvár
Viszonlag kis alapterületű légvár, melyben a gyerekek azonnal eltünnek a szülők szeme elől. Minden korosztálynak ajánlott.
Bővebben
Kakas Légvár
Ezen a nagy csúszdánkon két feljárat van, így a nagyobb és kisebb gyerekek egyidőben használhatják.A szülők segíthetnek felmászni a gyerekeknek, ha nem nézünk oda akkor le is csúszhatnak.
Bővebben
Minyon légvár
A népszerű figurákkal díszített légvár most készült el. Reméljük olyan népszerű lesz mint ahogyan mi gondoljuk. A fő figura szája néha becsukódik , így elnyeli a gyerekeket, hogy aztán hátul kibujjanak. Minden korosztálynak ajánlott. Remek fényképek készülhetnek rajta.
Bővebben
Kis autók
Remek, profi kiasautók, melyekkel nagyon gyorsan is lehet menni, nem a szokásos töty-tögy...

Lehet vele forogni, ütközni. A maximális terhelés 60 kg lehet. A járgányok saját pályán mozognak, ezáltal igen biztonságosak. Ja, hogy van néhány ütközés? És azt ki bánja? Zsetonnal lehet igénybe venni. Zsetonokat lehet vásárolni a pénztárban (600Ft v. 1000Ft/2 zseton).
Bővebben
Kézműves Foglalkozás
A kézműves asztalunknál mindig valami varázslatos dolog történik. Esetenként a drágább alapanyagokat meg kell vsárolni.
Bővebben
Óriás Csúszda
Ez tényleg óriási csúszda, csak a nagyobb gyerekeknek ajánlott. Már felmászni is fárasztó a tetejére, azután meg a lecsúszás az  félelmetes. Érdekes, hogy mégis minden gyerek erre akar felmászni...
Bővebben
Csillám Tetoválás
A csillámtetoválás is elterjedt dolog, de ezt is megpróbáljuk "művészi" fokra emelni. Nagyon sok mintából lehet választani. Ez a szolgáltatásunk külön díj fizetésével vehető igénybe.
Bővebben
Kis alma légvár
Ez a kis légvárunk egy almát ábrázol. A kisebb gyereke remekül érezhetik benne magukat. A felnöttek ide felmehetnek. Remek móka a kicsiket körbevezetni a falmentén úgy, hogy a szülő kint sétál körbe a gyermek pedig belül. Ezt a légvárat a www.legvar60.hu oldalon keresztül bérelheted ki.
Bővebben
Spongya Bob kislégvár
Szépen dekorált, új légvár, a kisebb, de ügyesebb gyerekek számára nyújt igazi élményt.
 
Bővebben
TAP-Light
Valódi XXI. századi játék. Interaktív, leköti a gyerekeket, miközben fejleszti a képességeit is. A játék főszereplői a TAP-ok. melyek különböző fényűek lehetnek. A Zöld csapat versenyzik a pirossal, minél többször kell megérinteni a TAP-ot, hogy megnyerjük a versenyt.
Ez a játékunk nem fizetős, a szülők és a gyerekek is játszhatnak vele. Egymás után két menetet lehet játszani, utána át kell adni a következő játékosoknak.
 
Bővebben

Hozzászólások

Megközelíthetőség

Heves Városi Sport és Rendezvénycsarnok - 3360, Heves, Deák Ferenc u. 62

A sportcsarnok a Vásártér és a Deák Ferenc utca kereszteződésében van. A csarnok előtt lehet majd parkolni.