Hírlevélre feliratkozás

A megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazoló e-mail üzenetet. Az abban található linkre kattintva aktiválhatja a hírlevélre feliratkozást,

Gyakori kérdések


Ma nyitva vannak?
Ez a leggyakoribb kérdés. A MEGA Játszóház egy utazó Játszóház, tehát minden hétvégi napon más és más városban vagyunk. Évente kétszer valóban előfordul, hogy nyitva vagyunk az adott városban, de nem állandó játszóház.
Szeretném megtudni, hogy van-e lehetőség előzetesen jegyet vásárolni vagy elrakatni.

Erre is van lehetőség. Amennyiben e-mailben jelzik, hogy melyik játszóházba, kb mikor érkeznek, a kívánt mennyiségű jegyet biztosítjuk érkezéskor. Csak a visszaigazolást kérjük kinyomtatni és elhozni. E-mailt a kapcsolat menüpontban írhatnak nekünk.

Az én kisgyerekem igen félénk és előfordulhat, hogy csak akkor fog játszani, ha én is felmegyek vele. Van-e erre lehetőség?

Alapvetően nem zárkózunk el előle, de a játékoknak van egy elméleti súlykorlátja ami 60 kg személyenként. Ha egy felnőtt szeretne a játékokra felmenni és nem lépi jelentősen túl a súlykorlátot, akkor felmehet azokra a légvárakra amelyekre ez külön fel van írva. De nem játszadozhat a légváron, mintha gyerek lenne. Felkisérheti a csúszdán, de le kell jönnie a lépcsőn, nem csúszkálhat...

Azt szeretném megtudni, hogy  van-e kedvezmény?

A játszóházba történő belépéskor nem kínálunk kedvezményeket.

Tisztelettel érdeklődnék, hogy könyveket lehetne-e árusítani a Játszóházban?

Minden olyan kereskedelmi tevékenységhez tudunk helyet biztosítani, ami a hatályos törvények betartása mellett működik. Üdítő és élelmiszer árusítása minden helyszinünkön megoldott, ebben a műfajban nem várunk egyenlőre újabb jelentkezőt. Minden más, a gyerekek és a szülők érdeklődésére számottartó kereskedelmi tevékenységre nyitottak vagyunk. Az egyes helyszineken a tárgyi feltételek eltérőek lehetnek. Ebben az esetben mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges. Volt már nálunk könyvárus, Avon tanácsadó, edény tanácsadó, biztosítási alkusz, hiteltanácsadó, szobadísz árus, cukorka árus... 

Nem szeretem a meglepetéseket, árulják el, hogy a belépő megfizetése után kell-e még valamiért fizetni? 

A Büfé és minden hasonló szolgáltatás, az arcfestés, a lufihajtogatás, az esetleges árusok által kínált portéka, a ruhatár és esetenként a parkolás külön díjfizetése mellett működik. A kézműves foglalkozásokon a költségesebb alapanyagok szintén pénzbe kerülnek, például az üvegfestéskor használt, körbecsiszolt üveglap, vagy a gipsz formafestésnél használt előre kiöntött figurák, illetve a pólófestéskor a poló és a speciális festék. A kiskapacitású játékok, mint az akkumulátoros autók, euro jumping, versenyautó terepasztal szintén fizetősek.

Azt szeretném megtudni, hogy hány éves kortól kell jegyet váltani és mekkora gyerekeknek ajánlják a Játszóházat?

 A játszóházba minden 12 hónapnál idősebb látogatónknak jegyet kell venni. Vannak speciálisan a legkisebbek számára készítet játékaink, melyekre ötévnél idősebbek nem is mehetnek fel. Ez az un. mini sarok. 14 éves kor felett a játékok használatát nem javasoljuk. 14 éves kor felett kísérőjegy váltása szükséges mellyel a játékokat nem lehet használni. 14 éves kor alatti gyereknek kísérőjegyet nem áll módunkban kiadni.