Hírlevélre feliratkozás

A megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazoló e-mail üzenetet. Az abban található linkre kattintva aktiválhatja a hírlevélre feliratkozást,

Belépődíjak


A MEGA Játszóház továbbra is a legkedvezőbb áron kínálja szolgáltatásait.

Mindenki elhozhatja gyermekeit hozzánk nem kell csillagászati összegeket kifizetni. A rugalmas belépési rendszerünknek köszönhetően mindenki eldöntheti, meddig marad, mennyit fizet.

Gyermekjegy: félóra: 700 Ft, egy óra 1300Ft, korlátlan jegy 1800 Ft.

A belépési rendszert egy számítógép kontrollálja, minden szituációban a kedvezőbb díjat fogja számítani. Például egy kétórás benttartózkodás után a kedvezőbb napijegy árát kalkulálja.

A korlátlan jegy egyszeri belépésre jogosít, ha a nap folyamán, másodszorra is be szeretnének lépni a Játszóházba, visszatérő jegyet kell váltani.

Visszatérő gyermekjegy: 2400Ft

Ezzel többször is be lehet lépni a játszóházba.

Felnőttek számára kísérőjegyet kell váltani 400 Ft-ért.

A Kísérőjegy a terembe történő belépésen kívül jogosít a 3D Mozi filmek megtekintésére, valamint a MINI Sarokban lévő játékokat kísérőként 60 kg alatt szintén lehet használni. Időtartamtól független díj. Egy gyeremekkel több kísérőt is szívesen látunk, de 14 éven aluli gyermekeknek nem tudunk kísérőjegyet adni.

Egy év felett kell jegyet váltani. Egy év alatti gyerekeket nem tudjuk vendégül látni, csak ha a nagyobb testvér(eke)t befizetik.

Nyitvatartási időnk: 10 - 18 óráig, esetenként 17 óráig.

400 Ft-os zseton váltásával használható (kiskapacitású ) játékaink:

Akkumulátoros autók, versenyautó terepasztal

Külön díj fizetésével elérhető szolgáltatások:

Arcfestés, csillámtetovlás, lufi, vattacukor, popcorn, üdítők stb...